Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 10:30 2 345 2

Дания смачка всички в Група F и се превърна във втория квалификант за Катар 2022

  • дания-
  • катар 2022

„Червения динамит“ няма допуснат гол в 8-те си мача до тук

Дания смачка всички в Група F и се превърна във втория квалификант за Катар 2022 - 1
Снимка: БГНЕС

Дания последва примера на Германия и се превърна във втория европейски тим, който официално се класира за Световното първенство по футбол в Катар догодина. Това стана след абсолютна доминация над всички в Група F.

„Червения динамит“ е в серия от 8 поредни победи, а черешката върху тортата е липсата на голове в тяхната врата във всеки един от тези мачове.

Отборът се превърна в голямата сензация на Евро 2020, въпреки шока от сърдечния удар на Кристиян Ериксен, но, ако тогава отдавахме представянето му на този инцидент, сега е видимо, че класата в редиците на Каспер Хюлманд е безспорна.

Остават още два мача срещу Фарьорските острови и Шотландия до края на квалификационния цикъл, които ще бъдат чиста формалност за Дания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    1 1 Отговор
    Ко каза, ко ? В квалификант ли се е превърнала 🤔🤔🤔
  • 2 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ДАНИЯ Е "ВЪРХА" -ШЕКСПИРЕ ---- ЩЕ Я БАДЕ ИЛИ ЩЕ Я НЕ БЪДЕ ДАНИЯ НА СВЕТОВНОТО ?????????????