Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 15:45 1 042 0

Куман остана без Педри и още двама за домакинствата на Динамо Киев и Реал Мадрид

  • педри-
  • роналд араухо-
  • осман дембеле-
  • барселона-
  • динамо киев-
  • реал мадрид

Това са и два от мачовете, които може да предопределят съдбата на треньора

Куман остана без Педри и още двама за домакинствата на Динамо Киев и Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Проблемите за Барселона изглежда нямат край, като в навечерието на два от най-важните мачове от полусезона отборът остава без трима основни футболисти. Това са Педри, Роналд Араухо и Осман Дембеле, научихме от клубния уеб-сайт.

От особено значение е отсъствието на испанския национал, защото той се превърна в голямата надежда на „каталунците“, откакто Лионел Меси си тръгна през лятото. Младокът има проблеми с коляното, които ще го извадят от строя за мачовете с Динамо Киев в Шампионската лига и „Ел Класико“ в Примера.

Араухо и Дембеле имат подобни проблеми, но ситуацията около французина е такава, с която вече всички свикнахме, откакто той пристигна на „Ноу Камп“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА