Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 22:30 1 493 1

Томас Тухел: Малмьо е отбор, който вярва в собствените си възможности

  • томас тухел-
  • челси-
  • шампионска лига-
  • малмьо

Германецът осъзнава, че неговият Челси е фаворит, но не мисли да подценява шведския си опонент

Томас Тухел: Малмьо е отбор, който вярва в собствените си възможности - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Тухел отдаде заслуженото уважение на тима на Малмьо преди неговият Челси да приеме шведския тим на своя „Стамфорд Бридж“ в Шампионската лига, като посочи местната философия към живота за основен аргумент.

Генерално Малмьо е отбор, който вярва в себе си. Те практикуват определен стил и са убедени в него. Очевидно, не бива да ги подценяваме. Ще им отдадем същото уважение, както към всеки друг тим. Имат много успешен треньор и са отбор, който вярва в собствените си възможности“, каза Тухел по време на пресконференцията преди срещата.

Германският специалист сподели още, че е бил на почивка в Стокхолм и е останал впечатлен от местната философия към живота. Той е видял, че тук хората умеят да мислят абстрактно, което им позволява да постигат целите си по свой-собствен начин.

Челси ще мери сили с Малмьо на 20 октомври от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    0 0 Отговор
    Челси ще мери сили с Малмьо. И КАК ЩЕ ГИ ПРЕМЕРИ? С МИКРОМЕТЪР ИЛИ С ЩАНГА?