Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 15:30 876 0

Белгийски привърженик на Манчестър Сити е бил пребит след мача с Брюж

  • брюж-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига

Двата клуба излязоха с официална позиция за случая

Белгийски привърженик на Манчестър Сити е бил пребит след мача с Брюж - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Белгия разследва рядък инцидент, в който е замесен местен привърженик на английския Манчестър Сити, научихме от Sky Sports.

Мъжът се прибирал след мача срещу Брюж от Шампионската лига по магистрала E40, когато спира на бензиностанция край Дронген. Именно там бива нападнат и пребит до степен, до която се наложило да бъде откаран в местна болница.

Поддържаме връзка с нашите колеги от Брюж, както и с белгийската и мадридската полиция, за да получим повече информация. Мислите и надеждите ни са със семейството и приятелите на белгийския ни поддръжник, който остава в болница“, написаха от щаба на „гражданите“.

В Брюж сме ужасени от събитията на паркинга край автомагистрала E40 до Дронген, където поддръжник на Манчестър Сити, който е бил по-рано на „Ян Брейдел Стейдиъм“, е пострадал. В Брюж сме много разочаровани от всички криминални деяния в и извън стадиона и поставяме толерантността на първо място. Нашите мисли са със семейството и приятелите на привърженика на Манчестър Сити“, написаха на свой ред от белгийския гранд.

Междувременно двата клуба завършиха 1:5 във въпросната среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА