21 Октомври, 2021 08:15 2 060 2

Челси даде свидни жертви след разгрома над Малмьо

  • ромелу лукаку-
  • тимо вернер-
  • челси-
  • малмьо-
  • норич-
  • шампионска лига

„Сините от Стамфорд Бридж“ може да останат без нападатели в следващите няколко седмици

Челси даде свидни жертви след разгрома над Малмьо - 1
Снимка: БГНЕС

Челси разгроми с 4:0 отбора на Малмьо в мач от Шампионската лига снощи, но победата дойде със свидни жертви в лицето на Ромелу Лукаку и Тимо Вернер, които бяха сменени принудително от Томас Тухел.

Германецът призна, че тепърва ще се правят изследвания, за да се прецени състоянието им, но изгледите не са добри, за да ги видим на линия за мача с Норич през уикенда.

Лукаку бе сменен в средата на първата част, а ден по-рано Тухел сподели, че рекордната му покупка през лятото е страдал от психическа преумора, която е довела до слабата му голова форма. Белгиецът сега контузи глезена си, а днес се очаква да мине щателни медицински прегледи, за да се установи сериозността на проблема.

Вернер пък получи разтежение и на практика остави тима си без опция за върха на атаката до края на срещата с шведите.

Томас Тухел ще трябва да пренареди системата си за игра срещу „канарчетата“, но не е изключено да видим Кай Хаверц да поеме отговорността на централния нападател, тъй като е единственият в състава, който има известен опит на позицията от дните си в Байер Леверкузен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трясъ

    0 1 Отговор
    В СЕВЕРНА АФРИКА ИМА ЛИ ОЩЕ БЕЛГИЙЦИ?
  • 2 а ти

    1 0 Отговор
    белияда не играеш?!....