22 Октомври, 2021 14:45 4 069 13

Киелини за Роналдо: Трябваше да си тръгне още по-рано

  • кристияно роналдо-
  • джорджо киелини-
  • ювентус

Легендата на Ювентус не е доволен от престоя на португалеца в Торино

Киелини за Роналдо: Трябваше да си тръгне още по-рано - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо несъмнено е един от най-великите футболисти в историята и където и да отиде винаги предизвиква фурор, както на терена, така и извън него. Но трите години, които прекара в Ювентус, бяха изпълнени с противоречивост, а за това свидетелства и поредното изказване на една от легендите на клуба - Джорджо Киелини.

Стигнахме до една точка в отношенията с Кристияно, в които той имаше нужда от нов стимул и нов отбор, който да играе за него, защото, когато ги намери, той се превръща в решаващ фактор“, каза Киелини пред DAZN. „Той си тръгна на 28 август, но щеше да е по-добре, ако си беше тръгнал по-рано. Ние платихме цената за това, защото остана някакъв шок от напускането в отбора, а, според мен, това ни костваше точки“.

Италианският ветеран смята, че „старата госпожа“ е в преходен период, в който ще се сменя поколението, а това означава, че основната мисъл в клуба е за бъдещето, отколкото за настоящето. Кристияно Роналдо пък е на такава възраст, че не може да си позволи да чака за резултати.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо юмручето

    15 19 Отговор
    Абе оръфлек хората ви гледаха заради него винаги покраи него има 2-3 защитника тои ви е виновен че освен скудето (със помоща на някои съдия) друго не можете да спечелите

    Коментиран от #6

  • 2 1111

    19 19 Отговор
    Абсолютно вярно, отбора играеше за егото на един човек. Ювентус преди него бяха железни и мачкаха, той разби отбора.Ако някой друг вкара гол,роналдо се мръщи.Сега ювентус ще дръпне.
  • 3 приключил

    17 19 Отговор
    Този неприятен португалец е приключил с футбола, ще играе още една година и после край. Сега играе във фаворизирания отбор на Юнайтед, който винаги е бил с късмет- головете падат в добавеното време, съперникът пропуска един куп положения, съдиите удрят и те рамо....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 MAN

    20 16 Отговор
    ТОЗИ БОЛЕН МОЗЪК ГОВОРИ БЕЗ ДА МИСЛИ,РОНАЛДО БЕ ГОЛМАЙСТОР НА ОТБОРА А СЕГА ЮВЕ ДОРИ НЕ СА ВШЕСТИЦАТА БЕЗ НЕГО. ЗАВИСТНИК.РОНАЛДО Е ВЕЛИК.
  • 6 Тошо

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо юмручето":

    АБСОЛЮТНО ВЕРНО.
  • 7 джокер

    10 12 Отговор
    Абе Киелини, селския ти къде се буташ в кашоните за износ.В света на големия футбол си горе долу анонимник.Човешка злоба ей.
  • 8 Бате Ичо

    4 3 Отговор
    Чичо Киелини много правилно го е казал,Роналдо е топ футболист,но не му е мястото в Юве. Сега ще дръпне отбора без него.
  • 9 Пич

    3 4 Отговор
    Дузпаналдо разрушава всеки отбор в който отиде, подобно на Мрънкащия Моуриньо... Юнайтед си набутаха голям автогол с егоиста който мисли само за себе си и никога за отбора...
  • 10 Пора

    2 5 Отговор
    Роналдо е най неприятния футболист в историята на футбола - егоист, с нула уважение към противника, вечно цупещ и сърдещ се, мислещ се за велик (без да може да се види отстрани колко е смешен), вечно пропиляващ стотици положения за отбора само и само той да вкара гол, с постоянни претенции към другите без да гледа себе си и тн. - това подобие е футболист повече пречи отколкото да помага...
  • 11 Юве

    0 4 Отговор
    Добре че го махнаха! Без него пак сме отбор в борбата за трофеите...
  • 12 Арсенал

    1 5 Отговор
    Малко човече с голямо его и още по голями комплекси от Меси - с една дума пълен смешник - това е Гея от Португалия...
  • 13 Фен

    0 5 Отговор
    Като толкова му се играе да ходи в Китай - сред жълтите може и да е добър - за Европа не става... Неслучайно му излезна прякора провала на Евро 2020...