Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 10:28 2 676 6

Росен Барчовски: Разбирате от ваксини, затова кажете какъв да е съставът за Световното

  • росен барчовски-
  • ваксини-
  • баскетбол-
  • световно първенство

Няма как да не разбирате от такова просто нещо като спорта

Росен Барчовски: Разбирате от ваксини, затова кажете какъв да е съставът за Световното - 1
Снимка: БГНЕС

Само преди няколко дни селекционерът на мъжкия национален отбор Росен Барчовски определи 24-мата играчи, които ще включи в разширения състав на България за квалификациите за Световното първенство през 2023 г. Днес сутринта обаче Барчовски пусна любопитен пост в личния си профил във Фейсбук.

Ето какво пише Барчовски:

Предстоят ми квалификации за световно първенство по баскетбол за мъже. Моля ви да се произнесете компетентно какъв да бъде състава на отбора и каква тактика да използваме. Вие имате задълбочени познания върху ваксини, ДНК, РНК, нов световен ред и международна конспирация. Няма как да не разбирате от такова просто нещо като спорта. Предварително благодаря!


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    14 6 Отговор
    Най-запознати са шофьорите.
  • 2 браво

    19 6 Отговор
    хумор и сарказъм за интелигентни хора,а дали има такива насреща си,че и да го разберат?
  • 3 Сух

    9 15 Отговор
    За кво си на тоз пост и ти плащат, да ти прави друг селекцията ли? Правиш се на интересен, но не забравяй, че не по тоз начин блества интелекта. Това което демонстрираш е посредственост, която за някои мисирки и по-простите хорица е нещо голямо..
  • 4 Баба си вземи

    6 5 Отговор
    Ако в магазина не влизат достатъчно хора, магазинът фалира. Ако никой не търси производството на даден цех, той фалира. Защо тези палячовци, които никой не гледа и не се интересува от тях са дотирани от държавата?
  • 5 Трап за слабите

    2 4 Отговор
    Простият баскетболист се е изказал. Дай да ти наредя като си толкова некадърен.
  • 6 ужас

    3 5 Отговор
    Барчовски, главата ти е празна като баскетболна топка.