Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 15:15 1 394 0

Даниил Медведев също ще играе на Купа Дейвис

  • данийл медведев-
  • купа дейвис

Руснакът ще играе за родината си на международния турнир

Даниил Медведев също ще играе на Купа Дейвис - 1
Снимка: БГНЕС

През годините Купа Дейвис се превърна в турнир, който не представлява особен интерес за водещите тенисисти, но през този сезон се очертава да видим някои от най-големите имена в спор за честна на своите родини. Световният №2 Даниил Медведев ще играе за Русия, научихме от Tennis 24.

Шампионът от US Open последва примера на Новак Джокович, като прие поканата на националния селекционер на страната си.

Медведев ще си партнира още с Андрей Рубльов, Аслан Карацев, Карен Хачанов и Евгени Донской, което превръща Русия в един от големите фаворити за трофея.

Купа Дейвис не се състоя през 2020 г. поради ограниченията от пандемията, а това изглежда е мотивирало допълнително голяма част от състезателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА