4 Ноември, 2021 19:30 1 024 1

НСА посреща ЦСКА в поредното дерби на родния хокей

  • нса-
  • цска-
  • хокей

„Студентите“ влиза със самочувствие в срещата

НСА посреща ЦСКА в поредното дерби на родния хокей - 1
Снимка: Circle Media

НСА и ЦСКА излизат тази вечер в следващото дерби в националния шампионат по хокей на лед. Мачът е от 20:30 часа в „Зимния дворец на спорта“ в София и ще се излъчи пряко по B1B Box.

ЦСКА загуби последния си мач срещу шампионите Ирбис, а НСА победиха във вторник Ирбис с 7:2. И този мач ще определи дали трите най-силни отбора в първенството ще се изравнят по точки на върха на класирането.

Имаме двама наказани след мача с Ирбис – Мартин Николов и Артьом Бишляга, които пропускат срещата с ЦСКА. Мотивирани сме, подготвени сме, тъй като мачът ще е много важен, сигурен съм, че в ЦСКА искат да останат с нас и Ирбис начело на класирането“, заяви преди мача треньорът на НСА Светлин Стоев.

Реалисти сме и знаем, че победата срещу Ирбис не ни гарантира следващи успехи, хокеят е такъв спорт, че най-силният отбор може да победи най-слабият, но в следващата седмица да стане обратното. Очаквам хубав и интересен мач“, допълни той.

Ще играем по-различно в сравнение с мача с Ирбис. Важното е да не повторим грешките, които допуснахме срещу шампионите, да намали техническия брак в играта ни. Планираме да посрещаме по по-различен начин съперника, когато то владее шайбата, както и да играем по по-различен начин в атака“, сподели треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

НСА демонстрира повече от 40 минути срещу Ирбис, че може да играе дисциплиниран хокей. Разчитат много на вратаря си, не дават възможност на съперника да стреля отблизо срещу него. Но видях някои техни пропуски в мача срещу Ирбис и ще се опитаме да ги използваме в наша полза“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потърпевш

    0 0 Отговор
    Да напомня, че НСА е отбор от кол и въже - който иска да продължи да спортува и не е в столичен клуб е ПРИНУДЕН да се присъедини към НСА, защото иначе, няма как да тренира. Това е за ВСИЧКИ СПОРТОВЕ!!! Ако не си от София, а искаш да тренираш - ставаш състезател на НСА принудително, иначе няма тренировки, няма участия и няма успехи, това е! да не говорим, че ако си от ДРУГ отбор, НЯМАШ ПРАВО да ползваш и уредите в НСА, въпреки че си студент!!! Факт!!!