5 Ноември, 2021 19:30 1 058 2

НСА и ЦСКА имаха нужда от овъртайм, за да излъчат победител

  • нса-
  • цска-
  • хокей

В редовното време двата тима си вкараха по 3 гола

НСА и ЦСКА имаха нужда от овъртайм, за да излъчат победител - 1
Снимка: Circle Media

НСА записа втора поредна победа тази седмица в националния шампионат по хокей на лед, този път срещу ЦСКА с 4:3.

Двата тима предложиха на феновете изключително интересен мач, в който си размениха по един гол в първите две третини, като НСА поведе. В третата част НСА увеличи аванса си на 3:1, но до края на редовното време ЦСКА изравни за 3:3.

В овъртайма победното попадение за НСА отбеляза Гацев. Преди това за НСА точни бяха Залеев, Илиев и Николов, а за ЦСКА отбеляза Ходулов, Добрев и Джоров.

Спечелихме много важен мач, но изобщо не сме предполагали, че ще стигнем до продължение. Бях сигурен, че няма да имаме проблем с мотивацията след победата срещу шампионите от Ирбис по-рано тази седмица. Стана хубав мач, с много напрежение, но чиста игра и двата отбора играха на висока скорост. Има още много мачове до края на редовния сезон, не се смятаме за фаворити за титлата, но трябва да продължим да играем така”, заяви след мача треньорът на НСА Станислав Кънчев.

Загубихме защото не изпълнихме това, което бяхме изградили като план за мача и освен това не успяхме да реализираме положенията, които имахме. В първата третина не играхме на ниво, но показахме характер и се борихме докрай – първо успяхме да изравним във втората част, а в третата върнахме два гола, за да запазим шанса си, да се борим за победата. Въпреки загубата съм доволен от играта на момчетата, които хвърлиха много усилия на леда”, допълни треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    1 1 Отговор
    Овъртайм....?!?!?! Що за журналистика?! Вие не сте ли учили български език в училище?

    Коментиран от #2

  • 2 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    Така се казва бе, пекенез