Last news in Fakti

29 Март, 2013 13:49 1 238 0

Фулъм поема офанзива за Ники Михайлов

  • михайлов-
  • фулъм-
  • твенте
Фулъм поема офанзива за Ники Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

Английският Фулъм, където играят Димитър Бербатов и Станислав Манолев, иска да привлече нов български национал. Става въпрос за вратаря на представителния ни тим Николай Михайлов, който е попаднал в полезрението на островитяните още през зимата.

Тогава отборът на Михайлов - Твенте получи официална оферта от лондончани в последните часове на трансферния прозорец. От холандския клуб отказаха предложението, тъй като нямаха готов резервен вариант за заместник на Михайлов.

След добрите игри на 24-годишния вратар с националния тим от Фулъм отново се свързали с Твенте с предложение да бъде уточнена цената на играча още отсега и лятото да премине в Англия. Българският вратар има договор до лятото на 2014 година, но още преди няколко месеца се разбра с президента Йоп Мюнстерман това да бъде последния му сезон на стадион “Де Гролс Весте”, където се подвизава от лятото на 2007 година.

На стадион “Паркен” в Копенхаген имаше скаути от десетки различни клубове от цяла Европа, които наблюдаваха отлично представящите се момчетата на Любо Пенев.

 
Така клубът ще може да вземе пари за него, тъй като от януари 2014 юношата на 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА