Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 16:00 1 267 0

Контузия спря нападател на ЦСКА от трансфер в чужбина

  • ахмед ахмедов-
  • цска-
  • казахстан

Той ще лекува проблеми в коляното до края на календарната година

Контузия спря нападател на ЦСКА от трансфер в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Централният нападател на ЦСКА Ахмед Ахмедов ще остане на стадион „Българска армия“ поне до края на настоящата кампания, въпреки че не получава особено много игрово време под ръководството на Стойчо Младенов. Той трябваше да замине за Казахстан по препоръка именно на треньора, но контузия изглежда ще провали този план, научихме от Sportal.

Ахмедов претърпя успешна операция на коляното в Испания, но травмата се е оказала достатъчно сериозна, че да го остави извън игра поне до края на календарната година.

26-годишният таран е считан за твърда резерва на Жорди Кайседо, макар на няколко пъти да бе пробван да играе и на крилото.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА