18 Ноември, 2021 18:00 2 234 2

Джошуа няма никакво намерение да отстъпва реда си за Усик пред Фюри

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • еди хърн-
  • алекс красюк

Бившият шампион е твърдо решен да си върне поясите

Джошуа няма никакво намерение да отстъпва реда си за Усик пред Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа води усилена подготовка за реванша си с Олександър Усик, след като претърпя тежко поражение от украинеца преди два месеца. От лагера на Тайсън Фюри обаче на няколко пъти пускат в публичното пространство информация, че е възможно „Ей Джей“ да отстъпи реда си, за да може да има мач за безспорната шампионска титла. Слуховете обаче бяха разсеяни от Еди Хърн - агентът на бившия шампион.

Ей Джей“ вече е на лагер физически и психически, за да се готви за реванша с Усик. Това е единствената му мисъл от първата битка онази вечер помежду им“, каза Хърн пред Sky Sports.

Мениджърът потвърди, че има насрочена среща с представителя на Усик - Алекс Красюк, за да решат къде ще се проведе срещата през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прокоба

    3 2 Отговор
    Усик ще го отупа пак. Който бие нашия, тръгва надолу.
  • 2 Ацо

    1 1 Отговор
    Трябва да преглътне факта че вече не е първа цигулка!