Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 13:00 1 867 1

Боб Аръм призова Джошуа да отстъпи, за да има мач между Усик и Фюри

  • боб аръм-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • антъни джошуа

Промоутърът иска мач за безспорната световна титла при най-тежките

Боб Аръм призова Джошуа да отстъпи, за да има мач между Усик и Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Светът на бокса не е имал безспорен световен шампион в тежка категория от Ленъкс Люис насам, а амбициите за подобно обединение на всички пояси не спират да се въртят в главата на всички шампиони от Владимир Кличко насам. Боб Аръм е един от онези суперагенти, които искат техен боксьор да е следващият с подобно постижение, като именно това стои зад изказването му по адрес на Антъни Джошуа.

Мисля, че би било по-разумно Джошуа да не провежда незабавен реванш с Усик, а да му позволи да се бие с Тайсън Фюри, а после победителят да се бие с него. Междувременно Джошуа трябва да проведе междинен двубой“, каза Аръм пред ECNEWS, цитиран от Boec.bg.

Американецът е промоутър на „Циганския крал“, който в момента държи пояса на WBC.

Олександър Усик пък е притежател на титлите от IBF, WBA, IBO и WBO, след като успя да ги отнеме от Антъни Джошуа преди около месец.

Самият „Ей Джей“ иска да бъде безспорен световен шампион, като на няколко пъти се провалят плановете му да се боксира с носителя на пояса от Световния боксов съвет, още когато той бе притежание на Дионтей Уайлдър.

Едва ли обаче британецът ще се съгласи да отложи реванша с Усик, защото рискува да изгуби своя шанс, за да си върне титлите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    0 1 Отговор
    Какъв шанс бе хора, тоя ще гледа титли вече само по телевизора или от столче пред ринга. Изключителен боксьор с изключителна техника, ама както казваме ние у БеГе-то, требе си и сърце за тая работа.