Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 23:00 1 570 0

Годин разтрогва с италианци, за да се прибере в Атлетико

  • диего годин-
  • каляри-
  • атлетико мадрид

Уругваецът бе смятан за един от най-добрите защитници в периода си в Испания

Годин разтрогва с италианци, за да се прибере в Атлетико - 1
Снимка: БГНЕС

Диего Годин изглежда позабравен в италианската Серия А, след като през 2019 г. напусна Атлетико Мадрид, за да подпише с Интер. Впоследствие той се озова в Каляри, но, по информация на Mundo Deportivo, той се е разбрал с клуба да бъде освободен предсрочно през януари.

Целта на 35-годишния централен защитник е да се прибере обратно при „дюшекчиите“ и да се опита да завърши кариерата си на „Уанда Метрополитано“.

Годин има повече от 250 мача в Примера Дивизион, като между 2010-2019 г. се превърна в един от най-добрите защитници в света.

В момента Диего Симеоне разполага със Стефан Савич, Хосе Хименез, Марио Ермосо и Фелипе на неговия пост, но честите контузии при тях са повод наставникът да има нужда от поне още една опция, за да е спокоен за остатъка на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА