Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 18:30 1 395 2

Стартира обратното броене до Мондиала в Катар (ВИДЕО)

  • катар 2022-
  • световно първенство-
  • фифа

Остава точно една година до старта на турнира

Стартира обратното броене до Мондиала в Катар (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Световното първенство по футбол ще стартира на днешната дата след точно една година, а от ФИФА официално пуснаха брояча на обратно, за да следим дните и часовете до най-големия футболен форум в света.

Състезанието в Катар ще бъде първото в историята, което ще се проведе през зимата от гледна точка на Северното полукълбо, а и никога преди страна от арабския свят не е била домакин.

Със сигурност ни очаква едно запомнящо се състезание, изпълнено с емоции и предизвикателства.

Мондиалът ще приветства 32 нации от всички точки на света, а сред тях вече си осигуриха място 13 тима. Това са Аржентина, Белгия, Бразилия, Хърватска, Дания, Англия, Франция, Германия, Нидерландия, Катар, Сърбия, Испания и Швейцария. Всички те си заслужиха мястото след квалификации с изключение на домакините, които по право ще се включват директно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионер

    4 0 Отговор
    масовата истерия започва !
  • 2 Раданч Татлъту

    4 1 Отговор
    Нема да има Мондиал в Катър!Дотогава всички ша сме измрели яко!🐪🐵🤡🥳👍