Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 20:00 1 886 0

Конте иска една от звездите на Алегри за своя Тотнъм

  • матайс де лихт-
  • ювентус-
  • тотнъм-
  • антонио конте-
  • масимилиано алегри

Италианецът тепърва ще има много работа на трансферния пазар

Конте иска една от звездите на Алегри за своя Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

На Антонио Конте му предстои може би най-трудния зимен трансферен прозорец в кариерата, тъй като проблемите в Тотнъм са толкова много, че италианецът ще трябва да харчи пари на поразия, за да ги поправи. Един от тях е в центъра на защитата, а за там той си е харесал една от най-трудните цели в лицето на Матайс де Лихт от Ювентус, според Football Insider.

Нидерландецът е спряган за прекия наследник на Джорджо Киелини в тима на Масимилиано Алегри, макар все още да има да учи много, за да изчисти играта си от грешки.

През 2019 г. той пристигна в Торино срещу внушителните €85,5 млн. от тима на Аякс, но фактът, че е все още едва на 22 години означава, че тепърва може да повишава стойността си.

Конте несъмнено ще трябва да изхарчи доста солидна част от парите на Даниел Леви, за да си подсигури толкова високопрофилен трансфер и то в средата на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА