Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 15:45 1 316 0

Ирбис победи Славия като гост

  • славия-
  • ирбис-
  • хокей

Томислав Георгиев блесна с 4 попадения за шампионите

Ирбис победи Славия като гост - 1
Снимка: Circle Media

Шампионите от Ирбис победиха Славия като гост с 9:1 в мач от националния шампионат по хокей на лед. Двата отбора не успяха да си отбележат гол в първата третина, във втората Ирбис вкараха 6 гола, а в третата Славия върна едно попадение срещу три на гостите.

За победителите 4 гола вкара Томислав Георгиев, по два – Веселин Диков и Мартин Бояджиев, Станислав Мухачев вкара един. За Славия отбеляза Кристиан Симеонов.

Стана добър мач, това е най-важното. Нашият вратар Карабаджаков доказа в този мач, че е най-добрият в нашето първенство на този пост. Иначе резултатът щеше да е друг. Накрая се поизморихме, рухнахме и платихме цената за това. Но Ирбис разполагат с класни играчи, Мухачев, Диков, Бояджиев са много силно нападение и това се видя ясно срещу по-младите ни играчи“, заяви след мача президентът на Славия Мартин Миланов.

Факт е, че подценихме Славия в първата третина, вратарят им спаси много положения. Не играхме добре в началото, но след това коригирахме почти всичко. Започнахме да играем по-колективно, да създаваме повече положения, дойдоха и головете. Беше задължително да спечелим този мач, но тази седмица имаме много по-трудна среща – с ЦСКА“, допълни треньорът на Ирбис Ивайло Велев.

Репортаж от мача Славия – Ирбис може да гледате в предаването „Айсинг”, което се излъчва в неделя в 10:00 часа по B1B Box.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА