Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 18:00 2 129 1

Чочев намекна за напускане през зимата

  • ивайло чочев-
  • цска 1948

Националът очаква среща с ръководството на ЦСКА 1948 през зимната пауза

Чочев намекна за напускане през зимата - 1
Снимка: БГНЕС

Плеймейкърът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев намекна, че през зимата може и да напусне клуба, въпреки че се радва на времето с отбора.

Аз съм концентриран върху оставащите мачове, искам да бъда здрав, а като дойде зимата ще видим накъде ще продължим. Чувствам се добре тук, но трябва да седнем с ръководството и да преценим кое е най-добро и за двете страни“, каза той, цитиран от Gong.

Чочев се превърна в един от героите за „армейците“ в изминалия кръг, тъй като се разписа за успеха над Лудогорец с 2:0 при първото домакинство на стадиона в Бистрица.

Халфът заяви също така, че ще се фокусира върху представянето си в оставащите мачове до края на календарната година, защото „червените“ определено имат нужда от точки, ако искат да се отдалечат от зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 1 Отговор
    Явно иска пари и от сега заявява...