Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 12:00 1 855 0

Мартин Киоун предупреди Микел Артета за евентуалното завръщане на Арсен Венгер

  • микел артета-
  • арсен венгер-
  • мартин киоун-
  • арсенал

Испанецът покани „Професора“ обратно в Арсенал

Мартин Киоун предупреди Микел Артета за евентуалното завръщане на Арсен Венгер - 1
Снимка: БГНЕС

Микел Артета получи сериозно предупреждение за поканата си към Арсен Венгер и то идва от друга митична фигура на Арсенал - Мартин Киоун. Англичанинът смята, че присъствието на французина би създало пречки пред испанеца в плановете му за развитие на тима.

Мога да си представя как Венгер го пита: „Защо Тиърни не игра тази седмица?“ или „Защо Локонга игра?“, каза бившият защитник на „артилеристите“ пред BT Sport, визирайки неизбежното Венгер да поставя под съмнение решенията на Артета за стартовия състав.

Самият каталунец каза след успеха над Нюкасъл през уикенда, че „би искал Арсен Венгер да е по-близо до отбора“.

„Професора“ отбягва да се появява на „Емиратс Стейдиъм“, откакто напусна отбора, в който прекара 22 години. В момента той изпълнява важна административна роля във ФИФА и това също до известна степен е причина, за да се дистанцира от клубните си пристрастия.

Всички в Арсенал са категорични, че Арсен Венгер е може би най-голямата фигура в историята на клуба, но рано или късно всеки бива принуден да отстъпи и да направи място за следващото поколение.

Анализаторите на „Острова“, в това число и Мартин Киоун, са категорични, че най-накрая „топчиите“ започва да придобиват известен облик с Микел Артета начело, въпреки катастрофалните резултати срещу Челси, Манчестър Сити и Ливърпул през сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА