30 Ноември, 2021 17:15 1 375 1

Ботев Пловдив и Ботев Враца си спретнаха страхотен мач, въпреки вятъра на Коматево

  • ботев пловдив-
  • ботев враца

„Канарчетата“ в крайна сметка триумфираха с трите точки

Ботев Пловдив и Ботев Враца си спретнаха страхотен мач, въпреки вятъра на Коматево - 1
Снимка: Fakti.bg

Ботев Пловдив спечели домакинството си на Ботев Враца с 2:1, но спокойно резултатът можеше и да е по-изразителен, ако не бяха намесите на ВАР-системата.

Гол на Маркиньос бе отменен още в началните минути на мача, но все пак бразилецът откри в 11', отскубвайки се от засадата.

След почивката Току вкара истински гол-красавец от дистанция, за да подчертае предимството на „канарчетата“ до онзи момент в срещата.

Дориан Бабунски обаче взе нещата в свои ръце в последния четвърт-час. Македонецът върна интригата в 78' и дори успя да изравни дълбоко отвъд добавеното време, но нападателят на „врачани“ бе зад последния в защитата при подаването към него.

В крайна сметка „пловдивчани“ се върнаха на пътя на победите и вече имат еднакъв брой точки с втория тим в подреждането на efbet Лига - ЦСКА, макар и с 4 мача повече от „армейците“.

Ботев Враца обаче няма победа август насам. При определено стечение на обстоятелствата в 17 кръг може да видим клуба и на последното място в таблицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домусчиев

    2 3 Отговор
    Снощи втория отбор на Лудогорец се справи с наемниците на Неустойчо и така обезмисли шампионата! Защо им плащат по 35-40 000 ЕВРО всеки месец, щом не могат дори един равен мач да изкарат в Разград да има интрига в първенството? Каква Враца, какъв Ню Йорк?