Last news in Fakti

2 Декември, 2021 22:15 1 729 0

Бивш английски национал: Нюкасъл ще похарчи £200-300 млн. още през януари

  • нюкасъл-
  • джо коул

„Свраките“ имат отчайваща нужда от инвестиции, за да се спасят от изпадане

Бивш английски национал: Нюкасъл ще похарчи £200-300 млн. още през януари - 1
Снимка: БГНЕС

Арабските милиони все още няма как да потекат в Нюкасъл, но 1 януари наближава с всеки изминал ден, а всички, които се интересуваме от футбол, чакаме с нетърпение, за да видим с кои футболисти ще се сдобие клубът. Бившият английски национал Джо Коул смята, че входящите трансфери за отбора ще възлизат на рекордни за зимния трансферен прозорец суми.

Те ще похарчат £200-300 млн. през януари, защото собствениците не са дошли тук, за да играят игрички. Те са най-богатите собственици, които сме виждали, и мисля, че през януари те просто ще пръснат купища с пари. Мисля, че ще пристигнат 4-5 играча“, каза Коул пред Amazon, цитиран от Marca.

Първият ход на новите босове бе да уволнят Стив Брус и да назначат Еди Хол начело. Но за сега това не даде очаквания резултат и „свраките“ все още няма спечелен мач във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА