6 Декември, 2021 09:52 1 215 3

Шеф в Левски: Не бива да се главозамайваме

  • иво ивков-
  • левски-
  • станимир стоилов

Лично на мен ми върна спомена от времето, в което Станимир Стоилов за първи път беше треньор на Левски

Шеф в Левски: Не бива да се главозамайваме - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, похвали отбора за играта и победата с 2:0 над Ботев Пловдив. С нея "сините" се изкачиха в първата шестица в класирането и могат дори да зимуват в тази зона, ако в последния кръг от есенния дял победят Берое в Стара Загора.

"Стана хубаво, че сбирката ни се получи след добрата победа над Ботев Пловдив. Естествено, не бива да се главозамайваме, но лично на мен ми върна спомена от времето, в което Станимир Стоилов за първи път беше треньор на Левски", заяви Ивков по време на фенската среща в Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЕЧНО СИН

    3 1 Отговор
    За отбора ще се погрижи Станимир Стоилов и през втория дял на първенството ще изглеждаме по-добре! Към ръководството трябва доверие и търпетие, за да свършат работа! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН И КАТО НАЙ-ОБИЧАН ОТБОР Е ЗАСЛУЖЕНО НАРИЧАН - ОТБОРЪТ НА НАРОДА!

    Коментиран от #2

  • 2 Левскар

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВЕЧНО СИН":

    Не си изцяло прав не може всички лаври да обира Стоилов. Стоилов без Сираков щеше да му е трудно. А Ивков пък е един сърцат Левскар нищи общо с Иво Тонев и Павел Колев които ни докараха до тук. Боримиров също е доказал че обича да работи. Да не забравяме, че с Иво Ивков си идва като бонус и баща му Кирил Ивков който си е легенда за Левски. Тоест един сърцат екип от Левскари а не Пардювци, Моци и тем подобни.
  • 3 Емзеперикс-братче мило обади се.

    0 0 Отговор
    Всичко е добре,ама защо взимате само чужденци-незнайни.толкова ли свършиха-Българите,нали Левски е отбора на Народа.за какво са ми тия измислени "герои",от Гамбия,Бразилия,Македония,Кипър и т.н.,по-добре,аматьори или юноши,ама-Българи.4-5 сърцата и борбени момчета,които да се раздават до последната секунда за името-Левски,а не гастарбайтери,които не им пука за кой отбор ще играят,освен за пари.чак,тогава ще ме върнете на Стадиона..и за да могат децата да имат примери за подражание и личности за пример-Българи...казах...