Last news in Fakti

7 Декември, 2021 22:00 1 000 0

Гари Невил отчете липсата на модели за подражание в Арсенал

  • гари невил-
  • арсенал

Той смята, че това е причината младите да не се развиват, според очакванията

Гари Невил отчете липсата на модели за подражание в Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал изгуби втори пореден мач в шампионата на Англия и след няколкото нелоши резултата клубът отново се върна там, където бе в началото на кампанията. Една от причините за това е, че младите таланти нямат модели за подражание в отбора, от които да се учат и развиват. Това мнение сподели Гари Невил в анализа си за поражението от Евертън на „артилеристите“.

Опитните играчи в Арсенал не са хора с особен характер. Те не са лидери. Те не могат да прекарат младите играчи през трудните моменти, а това прави разликата с противниковите отбори“, каза Невил, цитиран от Sky Sports.

„Топчиите“ са с най-младия състав във Висшата лига в момента, но там са още опитни фигури, като Пиер-Емерик Обамеянг, Александър Лаказет, Гранит Джака, Томас Партей и Седрик Соареш. Всеки от тях е постигнал много в кариерата си, но никой не притежава онези типични лидерски качества, които да помогнат на отбора да печели в мачове, в които е очевидно надигран. Именно по тази причина бяха допуснати тежки поражения от Манчестър Сити, Челси и Ливърпул, а Манчестър Юнайтед и Евертън постигнаха победи в момент, в който залозите бяха очевидно против тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА