Last news in Fakti

7 Декември, 2021 21:45 6 339 2

Безумия от Ман Сити в безсмислен мач в Германия

  • манчестър сити-
  • ред бул лайпциг-
  • шампионска лига

Кайл Уокър си изкара червен картон, а Рахим Стърлинг бе пожален от ВАР

Безумия от Ман Сити в безсмислен мач в Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити загуби с 2:1 гостуването си на Ред Бул Лайпциг в мач, който нямаше никакво отношение към класирането на англичаните във фазата на директните елиминации. Това обаче не попречи на част от играчите на Пеп Гуардиола да изгубят ума си на терена.

Кайл Уокър получи директен червен картон малко преди края на редовното време, след като изрита Андре Силва през краката в стил Пепе.

След това Рахим Стърлинг по някаква причина остана на терена, въпреки, че удари съвсем умишлено с коляно в главата Симакан, докато защитникът на „биковете“ бе на земята. ВАР някак реши, че това не си струва преразглеждане, макар да имаше всички основания.

Джон Стоунс също бе на ръба на изгонването, след като не зачете факта, че има жълт картон, когато при една разправия бе най-активната страна, но отново бе пожален.

Що се отнася до самия резултат, за германците с попадения се отчетоха Силва и Жобослай, а за английския тим вкара Марез.

Манчестър Сити остава първи в Група А с 12 точки, а на второ място е ПСЖ с 11. Ред Бул Лайпциг ще се включи в турнира Лига Европа със своите 7 точки, а Брюж ще приключи европейската си кампания със само 4 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винкело

    2 2 Отговор
    Какъв Ред Бул бе, шматарок? Ма тоа льолю Деско верно ли сте го пуснали тая вечер да се занимава със спорта?
  • 2 boy.de

    1 2 Отговор
    Господин Янкулов, събудете колегата се Ковачев - да вземе да направи една "престижна" класация кой е написал най-тъпите и най-неграмотните декларации. Че има някои, които се съмняват, че не е ръководството на ЦСКА ---- София.