Last news in Fakti

10 Декември, 2021 13:17 2 745 2

Мартин Камбуров на крачка от ново постижение

  • мартин камбуров-
  • левски-
  • берое

Това може да се случи в неделния домакински мач на Берое срещу Левски

Мартин Камбуров на крачка от ново постижение - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Камбуров може да покори поредно любопитно статистическо постижение. Това може да се случи в неделния домакински мач на Берое срещу Левски.

Ако се разпише във вратата на „сините“, 41-годишният нападател ще излезе еднолично на четвърто място във вечната реализаторска ранглиста на старозагорци в родния футболен елит.

Към момента Камбуров дели позицията с беройската легенда Васил Драголов. Двамата имат по 58 попадения. С 10 гола повече е третият Йордан Митев.

Голмайстор №1 в историята на участието на Берое в елитната ни група е Петко Петков, който се е разписал 144 пъти. Втората позиция е за Петър Жеков със 101.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    3 1 Отговор
    Този ако играе до 50години,всички рекорди ще счупииииии.........
  • 2 kieran_tierney

    1 0 Отговор
    Срещу Берое на Камбуров сьс сигурност ще ни е трудно.