Last news in Fakti

12 Декември, 2021 12:00 7 443 2

Един от бегълците от Царско село побърза да подпише с друг елитен отбор

  • васил шопов-
  • цска 1948-
  • царско село

Опасенията, че „царете“ се разпадат, стават все по-осезаеми

Един от бегълците от Царско село побърза да подпише с друг елитен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Един от първите разтрогнали договора си с разпадащия се Царско село Васил Шопов подписа с друг от елитните клубове у нас - ЦСКА 1948, научихме от Gong.

Нападателят бе освободен по взаимно съгласие от „царете“ преди по-малко от седмица, а сега се завръща в клуба, от който пристигна преди само няколко месеца.

Изданието твърди, че в близките дни се очаква още Александър Александров и Венцислав Василев също да последват примера на Шопов, като разтрогнат с Царско село, за да подпишат отново с „армейците“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 1 Отговор
    От едно село в друго село.
  • 2 Алито от София

    0 1 Отговор
    Къде го видяхте този елитен отбор, ако мислите числото за такъв значи не разбирате от футбол, числото никога не е бил елитен и няма да бъде, никога не е бил уважаван и няма да бъде, що той е бе направен от Киро домуза изкуствено да може да раздели феновете на ЦСКА, което не стана, там са само селски обелски цървули