Last news in Fakti

17 Декември, 2021 15:30 793 0

В баскетбола също искат среща със спортния министър

  • радостин василев-
  • георги глушков-
  • бфб

Новият Управителен съвет иска да изложи проблемите във федерацията пред новия гуверньор на министерството

В баскетбола също искат среща със спортния министър - 1
Снимка: БГНЕС

Българската федерация по баскетбол (БФБ) възложи за задача на своя президент Георги Глушков и двама от членовете на Управителния съвет (УС) да организират среща с новия министър на младежта и спорта Радостин Василев, научихме от сайта на Федерацията.

След първото си присъствено заседание новият УС реши, че трябва министър Василев да встъпи бързо в крак с проблемите в родния баскетбол, за да може максимално бързо да предприеме нужните мерки от административна гледна точка, с които спортът да продължи да се развива.

Радостин Василев си постави за приоритет проблемите във футбола, но под шапката на повереното му министерство попадат и всички останали обществено значими спортни дисциплини.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА