Last news in Fakti

23 Декември, 2021 16:00 1 425 0

Звезда от UFC е готова да отложи сватбата си, ако това ще ѝ уреди мач за световната титла

  • ufc-
  • карла еспарза-
  • роуз намаюнас

Професионалният спорт винаги изисква лишения

Професионалният спорт изисква всевъзможни лишения от атлетите, особено от онези, които се борят за най-престижните отличия. Именно това показва претендентката за шампионския пояс в категория сламка Карла Еспарза, като обяви, че би отложила сватбата си в името на своя шанс, пише Boec.bg, позовавайки се на неназовани източници.

34-годишната американка официално бе обявена от президента на UFC Дейна Уайт, че тя влиза в ролята на задължителния претендент за пояса на Роуз Намаюнас.

Еспарза е готова да се съобрази с всички изисквания на организаторите и признава, че сватбата с годеника ѝ може да почака, защото е „просто формалност“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА