Last news in Fakti

23 Декември, 2021 23:30 2 054 0

Диего Годин напуска Италия със скандал

  • диего годин-
  • каляри

Уругваецът е категоричен, че ще търси ново предизвикателство

Диего Годин напуска Италия със скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Опитният централен защитник на Каляри Диего Годин е твърдо решен, че ще напусне италианския клуб до броени дни. Заедно с неговия сънародник Мартин Касерес са недоволни от ръководството на клуба и ще направят всичко възможно от януари месец да са си намерили нов отбор, заяви Годин в интервю пред “Sport890”.

Тук е пълно с проблеми и неясни неща. Търся ново предизвикателство и се надявам, че до седмица ще мога да обява новината за новия ми клуб. Не е изключено да се завърна в Испания. След като разтрогна официално с Каляри ще ви споделя всички детайли за нечовешкото отношение, което прояви клубът към мен и моя сънародник Мартин Касерес”, добавя още 35-годишният уругваец.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА