Last news in Fakti

27 Декември, 2021 18:15 1 226 3

Пирло напът да поеме нов гранд

  • бенфика-
  • андреа пирло-
  • пирло

Легендата е опция номер 1 пред ръководството на Бенфика

Пирло напът да поеме нов гранд - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

По информация на "Calciomercato" португалският хегемон Бенфика почти сигурно ще назначи Андреа Пирло за нов старши треньор.

Клубът беше принуден да уволни досегашния си треньор Хорхе Жезус, който е поддържал силна връзка с бившия си отбор Фламенго. Той бе обвинен, че е имал тайна договорка с бразилците да се завърне съвсем скоро.

Пирло е първа опция пред ръководството на 1/8-финалиста от Шампионската лига.

До момента бившият полузащитник е ръководил само тима на Ювентус. През миналия сезон той успя да спечели Купата, Суперкупата на Италия и да вкара тима в топ 4.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лъжа

    6 0 Отговор
    Жорж Жезуш си е треньор на Бенфика. Фламенго взе Пауло Соуза. Ааа,португалският език ми е отличен. Информацията е директно от тяхната преса. Весели празници!
  • 3 Фейк

    4 0 Отговор
    Новинка