Last news in Fakti

30 Декември, 2021 17:30 1 176 0

Напускането на селекционера на Полша ще му струва над €300 хил.

  • пауло соуса-
  • полша-
  • чезари кулеша

Той реши да прекрати предсрочно договора си

Напускането на селекционера на Полша ще му струва над €300 хил. - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Полската футболна федерация официално обяви, че очаква да получи неустойка в размер н €320 000 от бившия си вече селекционер на мъжкия тим Пауло Соуса, научихме от президента Чезари Кулеша.

Той потвърди, че Соуса е напуснал по своя воля, за да поеме бразилския Фламенго, което означава, че го грози санкция, както е по договор.

Старши-треньорът прекара по-малко от година начело на „Дружина полска“, като в този период той записа 6 победи, 5 равенства и 4 загуби. Именно с него тима участваше на Евро 2020, където отпадна в груповата фаза, а в световните квалификации стигна до плейофите.

Първите мачове на новия селекционер, който и да е той, ще бъдат именно в пресявките за Катар 2022, когато ще мери сили с Русия, а в същия поток са още Швеция и Чехия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА