Last news in Fakti

30 Декември, 2021 19:00 4 190 3

Изненада: Ето какво е окончателното бъдеще на Усман Дембеле

  • осман дембеле-
  • барселона

Агентите на французина са изявили желание за изключително висока заплата

Изненада: Ето какво е окончателното бъдеще на Усман Дембеле - 1
Снимка: БГНЕС

Късно снощи Усман Дембеле огорчи за пореден път феновете на Барселона. Французинът най-вероятно няма да поднови своя договор, след като е поискал непосилни условия от финансова гледна точка. Според предварителните информации, той бе съгласен до последно да намали своята заплата с оглед затрудненото положение при каталунците.

Авторитетният италиански журналист Фабрицио Романо сподели, че преговорите са в сериозен колапс. Ситуацията е критична, а шефовете на Барселона са категорични, че не могат да плащат по 40 милиона евро на сезон.

При този случай, отборът е поставил цена от 50 милиона евро за продажба на крилото през януари, за да не бъде изпуснат без трансферна сума лятото.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Doctor

    3 1 Отговор
    Този се е заразил с Омикрон,на свадбата си от вчера!🦠
  • 2 Лост

    8 0 Отговор
    Чуплив футболист с условия.
  • 3 Читател на Факти

    9 0 Отговор
    Светът се е сбъркал съвсем, 40 милиона иска на годината а даже и не играе, това е някакво пране на пари или Абе незнам но е лудост