Last news in Fakti

31 Декември, 2021 19:00 2 812 0

Ливърпул е първият клуб, който влиза в контакт с една от звездите на Милан

  • франк кеси-
  • ливърпул-
  • милан

Юрген Клоп явно иска да подсили халфовата си линия

Ливърпул е първият клуб, който влиза в контакт с една от звездите на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на Милан Франк Кеси продължава да бави преговорите си за нов договор с „росонерите“, а това неизбежно доведе до момента, в който той влиза в първи контакт с трета страна. Това е отборът на Ливърпул, според Ansa.

Котдивоарецът се превърна в най-резултатния играч на италианците през 2021 г., разписвайки се най-вече от наказателни удари, но качествата му на централен полузащитник го превърнаха в един от най-добрите на поста си в Серия А.

Юрген Клоп очевидно има нужда от нови лица в центъра на терена, тъй като е очевидно, че капитанът му Джордан Хендерсън започва да дава сигнали на застаряване, а Наби Кейта е прекалено непостоянен в изявите си.

Кеси тепърва ще има възможност да преговаря с различни отбори, защото официално навлезе в последните 6 месеца от контракта си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА