Last news in Fakti

1 Януари, 2022 12:00 2 168 2

Артета освободи предсрочно Обамеянг

  • арсенал-
  • габон-
  • пиер-емерик обамеянг-
  • микел артета-
  • купа на африканските нации

Габонецът може да се присъедини към лагера на родината си

Артета освободи предсрочно Обамеянг - 1
Снимка: БГНЕС

Пиер-Емерик Обамеянг ще бъде първото голямо име, което ще започне подготовката си за Купата на африканските нации, след като Микел Артета реши да го освободи предсрочно за турнира, научихме от страницата на Арсенал.

32-годишният габонец ще вземе участие в международното състезание с екипа на страната си, стартирайки официално от 10 януари, когато Габон ще играе срещу Коморските острови.

Бившият вече капитан на „артилеристите“ си навлече гнева на треньора през изминалите седмици, проявявайки за пореден път ниска самодисциплини. В резултат той бе изваден от състава за неопределен период от време и дори се твърди, че може да напусне Лондон в близките седмици.

За сега обаче Обамеянг остава играч на Арсенал и макар да не играе продължава да прибира по €300 хил. на седмица.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател на Факти

    1 0 Отговор
    300 хиляди на седмица и да не го използваш,този Артета много си е повярвал.Изкажда се прави на Гуардиола но няма толкова акъл.

    Коментиран от #2

  • 2 0808

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Читател на Факти":

    ... той бе помощник на Пеп, но тук допуска грешка... и веднага изяде боя от него..