Last news in Fakti

5 Януари, 2022 17:30 1 083 1

Арсенал и Ливърпул няма да се играе по програмата на Купата на лигата

  • арсенал-
  • ливърпул-
  • купа на лигата-
  • covid-19

Искането на „мърсисайдци“ за отлагане е било удовлетворено

Дербито между Арсенал и Ливърпул в турнира за Купата на лигата ще бъде отложено, след като молбата на „мърсисайдци“ е била удовлетворена от ръководството на Футболната лига, научихме от двата клуба.

Основанието е, че в състава на Юрген Клоп има прекалено голямо количество карантинирани, контузени и отсъстващи играчи с ангажименти към националните им отбори.

Така срещата, планирана за 6 януари, няма да се състои по план, а ще бъде отложена за 20 януари от 21:45 часа. Междувременно датата на двубоя на „Анфийлд Роуд“ се запазва - 13 януари от 21:45 часа, тъй като това би дало достатъчно време на играчите и треньорите, ограничени от COVID-протоколите, да се завърнат на работа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRIT PIRAT REALIST

    2 2 Отговор
    Слава на Англия 🇯🇪🇯🇪🇯🇪🇯🇪🇯🇪🇯🇪🇯🇪