Last news in Fakti

17 Януари, 2022 22:00 1 425 7

На Еден Азар вече му писна в Реал Мадрид

  • еден азар-
  • реал мадрид

Белгиецът е готов да напусне клуба

На Еден Азар вече му писна в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Най-скъпият футболист в историята на Реал Мадрид Еден Азар изглежда е напът да сложи край на престоя си в клуба, след като за две години и половина прекара повече време в лазарета и на резервната скамейка, отколкото на терена. Това поне твърди белгийският журналист Саша Таволиери, цитиран от испанското издание Sport.

Той смята, че голямата звезда на Белгия не е щастлив от факта, че младите Винисиус Жуниор и Родриго са предпочитаните флангови нападатели от Карло Анчелоти, а през останалото време Лукас Васкес ги заменя.

Таволиери твърди още, че Азар дори е заявил намерението си да напусне „Сантиаго Бернабеу“ пред ръководството, но шансът това да стане още през януари изглежда малък.

Договорът на звездата е до 2024 г., което означава, че решението за освобождаването му е в ръцете на самия клуб.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вижте ся

    7 2 Отговор
    Ми то и на Реал Мадрид му писна от тази кифла Азар.
  • 2 Мчи що не доде

    1 2 Отговор
    ..е Левскито да му стане интересно ще има ли заплата, няма ли да има, няма да има и пак няма, ама след две седмици щели да кажат на някого, ама забравили, пък Насо Тиквуна си кара G класата и му дреме на дрямката кво става и става ли кво.
  • 3 Николай

    1 1 Отговор
    Спрете да се излагате. Има двама по-скъпи.
  • 4 пешо

    3 0 Отговор
    ако беше останал в лондон, щеше да е легенда на "челси". сбърка. че няма да може да се пребори с винишъс си беше ясно - стилът на азар не е за клуб като "реал". не знам само къде би могъл да отиде сега... освен ако рома абрамович не рече да похарчи някое и друго евро. от сантимент.
  • 5 Гран плас

    2 1 Отговор
    Азар е голям талант, с него Белгия трябваше да стане световен шампион през 2018г., но французите с помощта на шанса и на съдията ги прецакаха. Така стана и миналата година за купата на нациите.
  • 6 кв. Андерлехт

    2 0 Отговор
    Червените дяволи играят най-красивия футбол в света! Азар, Лукаку, ден Брюн, Мюние, Куртоа, са страхотни таланти.
  • 7 Читател на факти

    1 2 Отговор
    От него много очаквания и нищо, получава творба с пари всеки месец и нищо.Кога е играл нормално за отбора НОКОГА.Гарет Бейл поне играе голф тоя мухъл и това не може