Last news in Fakti

17 Януари, 2022 22:30 3 474 1

Ювентус отмъква най-големия талант на Жозе Моуриньо

  • рома-
  • николо заниоло-
  • ювентус

„Старата госпожа“ по традиция прибира най-добрите флангови нападатели от Серия А

Ювентус отмъква най-големия талант на Жозе Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус е напът да привлече още един от най-талантливите флангови нападатели в Серия А в лицето на Николо Заниоло, научихме от Tutto Mercato.

22-годишното крило е перлата в състава на Жозе Моуриньо в Рома, като той дори се превърна в национал на Италия през изминалите няколко сезона.

„Старата госпожа“ по традиция обира най-добрите играчи от шампионата в тази зона. През годините тази съдба последваха Федерико Киеза и Федерико Бернардески от Фиорентина и Деян Кулушевски от Парма. Хуан Куадрадо стори същото, макар първо да мина през Челси, а след това се превърна в десен бек. Пауло Дибала обаче е най-яркият пример, когато пристигна от Палермо, за да се превърне в един от любимците на „бианконерите“.

Именно аржентинецът може да изиграе ключова роля в привличането на Заниоло, защото неговата съдба на „Алианц Стейдиъм“ е под въпрос. Той все още не е преподписал договора си с Юве, въпреки че през лятото изтича. Ако си тръгне, тогава привличането на нов играч на неговия пост става задължително.

Николо Заниоло в момента е оценяван на €33 млн. от Transfermarkt, но „римските вълци“ едва ли биха се разделили с него за по-малко от €50 млн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Juve

    0 0 Отговор
    Най малко 90 мил. Трябва да струва, щом други са по 150мил. От фен на Юве.