20 Януари, 2022 01:30 5 939 17

Петър Хубчев официално се завърна в родния футбол

  • петър хубчев-
  • берое

Бившият треньор на Левски отново бе назначен на работа

Петър Хубчев официално се завърна в родния футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национален селекционер Петър Хубчев се завръща в треньорската професия след сагата с дълговете на Левски към него. Българската телеграфна агенция съобщи, че наставникът ще застане отново начело на Берое 6 години, след като напусна клуба.

57-годишният специалист ще замени на поста Петър Колев, който тепърва трябва да реши договорните си отношения със „заралии“.

Новината за Хубчев е първата позитивна такава от известно време насам за Берое, защото напоследък прогнозите са, че клубът може да изпадне в несъстоятелност, ако в най-скоро време не намери нов собственик.

Ако информацията за треньорската рокада се потвърди, това ще е ясен знак, че проблемите на клуба може и да бъдат решени преди началото на пролетния полусезон.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 8 Отговор
    БРАВО и КЪСМЕТ дано измъкне ФК БЕРОЕ ГРАД СТАРА ЗАГОРА от КРИЗАТА
  • 2 Синфен

    7 13 Отговор
    Лоша новина за лескито , отново ще са донори на бирое
  • 3 Санко

    13 7 Отговор
    Лоша новина за Берое, тоя мисли само за пари и ще иска постоянно да му вдигат заплатата
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 И тоя ако е треньор

    8 8 Отговор
    Сега ще Ви доведе Мохамед дето си разменя обувките. И внимавайте с тоя мошенник
  • 6 Наско С

    8 4 Отговор
    Тази пиявица некадърна, се е намесстила пак на топло, но ще видим тази работа.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стоян Александров

    4 5 Отговор
    Е сега вече Боруй фалират на 100%. Този хари пари като за световно. Без скъпи футболисти е чаоооо. А договора му е железен и няма оттърване. Боруй в момента е гола вода. Така ще е и за напред. Пари няма и няма и кой да даде. Боруй от Ст. Загора чаооооооо. ,, В" група е Вашата група. Още един до ор на цеца африканска си заминава...
  • 9 Бай Брадър

    2 3 Отговор
    Много плюете по хубчев ! Само не забравяйте , че лефски му дължа пари ! Така че , автора , корекция в заглавието-няма как да пишеш "след сагата с лески" , защото сагата не е приключила ! раев като уволнява , трябва да е наясно , че ще плаща неустойка !

    Коментиран от #10

  • 10 Жалко човече

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Брадър":

    Що Хубчев да не е единственият уволнен треньор? Най-естествено е човек който не се справя със здачите да бъде уволнен. Този го чакам с два джоба със 1 стотинка ще му ги подаря да се наяде, жалко човече.

    Коментиран от #11

  • 11 Бай Брадър

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Жалко човече":

    Не казвам че не е трябвало да бъде уволнен ! Това си е решение на ръководството (или на комарджията)! Но знаеш че ще плащаш неустойка !??? Значи -махай се , некадърнико , а после -петьо молим те , опрости кинтите дето ти дължим ??? (Да има за машинките) Е , който иска да дава , аз приключих с даренията , които така и не разбрах година и половина къде отидоха ...

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Заплюя

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "7.62":

    Даже ще го заплюя, после да ме съди с германският си паспорт.
  • 15 Изтрит

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Брадър":

    Неустоики ОК за 2,3,4 месеца ок да си намериш нова работа ама 1 година да си бъркаш в носа и да вземаш пари. Айде моля те. И само компкексар когато има личен проблем си го изкарва на другите. ОК имаш лични проблеми със Сираков какво ти е виновен Левски? Излез пред медиите напеави го на г... з Сираков, обаче нееее под предлог че уж обиден наказва Левски. Алчен човек изтрит е с голямата гума от историята на Левски.

    Коментиран от #17

  • 16 Боли ме шнура

    3 0 Отговор
    Като има да взима, трябва да си ги вземе от Левски, обаче що пари потроши при Божков не е истина без никакви резултати, а да не говорим как е с комуникацията.
  • 17 Бай Брадър

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Изтрит":

    С много от написаното от теб съм съгласен ! Но той си иска неустойка за всичкото оставащо време , ! Аз не го виня ! Ако ще да имам още 5 години от договора-ще си търся парите ! А за човещината-раев що не го извика и да се разберат като хора ? Направо с рогите напред не става ...