Last news in Fakti

20 Януари, 2022 23:45 2 852 1

Ливърпул е на финал след нов бой над Арсенал

  • ливърпул-
  • арсенал-
  • купа на лигата

„Мърсисайдци“ ще спорят за Купата на лигата срещу Челси

Ливърпул е на финал след нов бой над Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул за поредна година налага доминацията си над Арсенал, макар преди седмица срещата на „Анфийлд“ да завърши 0:0.

Диого Жота се превърна в палача на „артилеристите“ с двете си попадения през двете полувремена, като и в двата случая оползотвори отлични контра-атаки за своя тим.

За домакините единствено може да бъде отличен Габриел Мартинели, който бе най-опасният играч на терена. Бразилецът се превърна в истински кошмар за Трент Алекзандър-Арнолд, макар и да не успя да отбележи гол.

Междувременно Томас Партей бе изгонен малко преди края. Дефанзивният халф пристигна тази сутрин в Лондон, след като приключи участието си с Гана на Купата на африканските нации само ден по-рано. Той влезе от резервната скамейка и с две груби нарушения в центъра си изпроси принудителната почивка.

Тимът на Юрген Клоп в крайна сметка спечели с 0:2 и ще спори с Челси във финала за Купата на лигата през идния месец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    1 3 Отговор
    Челси ще бие на финала