22 Януари, 2022 21:45 2 138 1

Неочакван опонент сложи край на серията от 12 поредни победи за Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • саутхамптън

„Гражданите“ едва ли са очаквали, че поредицата ще спре точно тук

Неочакван опонент сложи край на серията от 12 поредни победи за Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити допусна първа загуба на точки във Висшата лига от 12 мача насам, като тимът на Саутхамптън се оказа непреодолима пречка за тима на Пеп Гуардиола.

Кайл Уокър-Питърс откри резултата за „светците“ още в 7', а Аймерик Лапорт изравни в 65' след статично положение.

„Гражданите“ опитаха все пак да наложат своята воля, като дори не дадоха на съперника да пипне топката в 3/4 от мача, но понякога доминацията не дава очаквания резултат. Дори ВАР този път не успя да се притече на помощ, въпреки че имаше основания в 78' да се отсъди дузпа за нарушение срещу Кевин де Бройне. Реферите обаче оставиха играта да продължи, топката излезе в тъч, а при преразглеждането установиха, че нарушението е извън наказателното поле, но не върнаха играта там, а позволиха играта да продължи след странично хвърляне.

Сити все пак остава лидер в шампионата, тъй като е далеч пред Ливърпул в класирането, докато Саутхамптън е още една малка крачка по-далеч от зоната на изпадащите след това 1:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котис

    5 2 Отговор
    Даа, Сити ги подпират съдиите системно и явно са подценили мача със светците!