Last news in Fakti

23 Януари, 2022 11:30 1 292 3

Гигант от UFC кара COVID-19 за втори път

  • александър волков-
  • ufc-
  • covid-19

Руснакът премина без проблем през болестта през 2020 г.

Един от най-високите бойци в историята на UFC Александър Волков се зарази за втори път с COVID-19 от началото на пандемията, съобщиха от екипа му.

Волков прекара безпроблемно вируса през 2020 г., когато се зарази за пръв път, а надеждите на всички са, че отново ще преодолее това препятствие преди да се завърне в октагона.

„Драго“ се очаква да се завърне в UFC през март, когато шоуто на свой ред ще се върне в Лондон след двугодишна пауза. Там негов опонент ще бъде Том Аспинал в двубой от тежка категория.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За втори път да се преизчислят пенсиите

    1 0 Отговор
    НОИ да се поправят алгоритъма и наново да преизчислят пенсиите фактите говорят за това. dunavmost.com/novini/pensioner-dokaza-che-edna-chast-ot-balgarite-poluchavat-nepravilno-izchisleni-pensii
  • 2 Не съм гигант

    2 0 Отговор
    Ама миналата година,както и тази си изкарахме грип-а. Др. Година, живи и здрави,пак ще го карме. Несъм гигант
  • 3 Е и?

    1 0 Отговор
    И какво от това,че го кара втори път? Ще му мине,както се е случило първия път!