Last news in Fakti

24 Януари, 2022 19:30 737 0

Бразилски ултраси хвърлиха нож на терена по време на мач между момчета до 20-годишна възраст

  • нож-
  • сао пауло-
  • палмейрас

За щастието оръжието не уцели никого

Бразилски ултраси хвърлиха нож на терена по време на мач между момчета до 20-годишна възраст - 1
Снимка: Shutterstock

Футболната среща за Купата на Бразилия между отборите на Сао Пауло и Палмейрас до 20-годишна възраст се превърна в поредния скандален мач, в който ултрасите на трибуните едва не съсипаха двубоя. Един от тях дори си позволи да хвърли нож на терена, целейки се в играчите, научихме от Sport Live, позовавайки се на неназовани източници.

Мачът на няколко пъти бе прекъсван от съдията, защото запалянковци на Сао Пауло нахлуваха на терена, за да търсят физическа саморазправа с играчите на Палмейрас. Полицията и самите футболисти на домакините трябваше да се намесват, за да защитят здравето на своите спортни опоненти.

В един от случаите дори се наложи едно от момчетата в зелено да събаря на земята нахлул фен.

В даден момент съдията бе забелязан да вдига обект от наказателното поле и да го подава на своя асистент, а камерите забелязаха, че това е нож.

Срещата все пак бе доиграна, а победата бе спечелена от Сао Пауло с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА