Last news in Fakti

24 Април, 2013 16:23 16 206 2

Кличко избра следващия си противник

  • кличко-
  • поветкин-
  • бокс-
  • шампион
Кличко избра следващия си противник - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мега сделка в бокса бе сключена тази вечер в Панама Сити, в която на аукцион промоторската фирма "Хрюновпромоушън" спечели търга да организира мега сблъсъка в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA) между супершампиона Владимир Кличко и шампиона Александър Поветкин на стойност 23 милиона долара. Двубоят ще се проведе на 31 август в Москва, а сумата за провеждането на боксов мач в Европа е рекордна.

Владимир Кличко ще прибере 75% от тези 23 милиона (17,250 милиона), независимо от изхода на двубоя. За Поветкин по договор са предвидени 25% (5,750).
 
Очаква се следващият двубой на Владимир Кличко през 2013 година да е срещу Кубрат Пулев и да се играе в началото на месец декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан иванов

    1 1 Отговор
    Дано нашият кубрат го спука от бой1
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.