Last news in Fakti

24 Април, 2013 18:01 950 0

Канибалът Суарес отнесе сериозно наказание

  • суарес-
  • иванович-
  • наказание-
  • ухапване-
  • фа
Канибалът Суарес отнесе сериозно наказание - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес бе наказан с цели 10 мача от Футболната асоциация на Англия заради това, че ухапа по ръката бранителя на Челси Бранислав Иванович по време на дербито между двата отбора миналата неделя (2:2). "Седмицата" на мърсисайдци се извини за срамната си проява, а в понеделник бе глобен от клуба. След това ФА официално повдигна обвинение срещу голмайстора на "червените" с уточнението, че "стандартното наказание от три мача за грубо нарушение, което се налага по принцип, е недостатъчно в този случай". 

Вчера Суарес се яви пред дисциплинарната комисия, за да даде своето обяснение за инцидента. По време на срещата нападателят е приел повдигнатото му обвинение, но е настоял именно за санкция от три срещи. Днес дисциплинарната комисия, съставена от трима члена, взе решени да добави допълнително седем мача към стандартните три, което закръгли санкцията му на цели 10 двубоя. Това означава, че най-добрият футболист на Ливърпул ще пропусне последните четири мача на своя отбор през тази кампания и първите шест от следващия сезон. 
 
Играчът и клубът могат да обжалват наказанието до 12.00 местно време на 26 април, петък. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА