Last news in Fakti

24 Април, 2013 19:01 1 171 0

Паоло Роси: Ибрахимович е стар за Юве

  • роси-
  • ибрахимович-
  • ювентус-
  • псж
Паоло Роси: Ибрахимович е стар за Юве - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Една от най-големите икони на италианския футбол Паоло Роси не се изказа ласкаво за евентуалния трансфер на Златан Ибрахимович в бившия му тим Ювентус.  Както е известно, завръщането на шведския нападател при "бианконерите" изглежда все по-реално, но според световния шампион от Испания'82 това не би бил добър ход от страна на Старата госпожа. 

 
"Ибрахимович вече мина 30-годишната граница. Той е силен играч, но за Юве ще бъде най-добре да забрави за него. Според мен ако Златан дойде, това ще повлияе негативно на баланса на тима. Отделно шведът не е достатъчно ефективен в мачовете от европейските клубни турнири", сподели пред "Гадзета дело Спорт" Паблито.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА