Last news in Fakti

25 Януари, 2022 22:00 2 039 1

Отсъдиха служебна загуба за Хебър в Шампионската лига

  • хебър-
  • фридрихсхафен-
  • шампионска лига-
  • купа на българия

Небивалата ситуация възникна заради участието на клуба в Купата на България

Шампионът на България по волейбол Хебър Пазарджик преди няколко месеца записа историческо първо участие в Шампионската лига, но ето, че тимът вече се видя принуден да отказва мачове в състезанието, като така записа и първата си служебна загуба в състезанието, научихме от Sportal.

„Тигрите“ трябваше да гостуват на германския Фридрихсхафен в сряда, но правилата за пътуване щяха да ги принудят да прекарат задължителен период на карантина и така да пропуснат финалите за Купата на България.

Конфликтът в програмата не бе съобразен от Българската федерация по волейбол и това принуди ръководството да избира между двете състезания.

Фридрихсхафен така получи служебно 3:0 гейма с по 25:0 точки. Това се превръща в първата клуба за клуба в Група А от състезанието.

Припомняме, че на 16 декември в Пазарджик срещата завърши 3:2 в полза на българския тим.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елементарно Уотсън

    2 1 Отговор
    Който ги е страх от мечки, не ходи в гората