Last news in Fakti

25 Април, 2013 08:58 3 252 0

Удряш съдията - доживотно наказание (видео)

  • наказание-
  • съдия-
  • удар-
  • дузпа
Удряш съдията - доживотно наказание (видео) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Футболист от Индонезия получи доживотно наказание, след като удари в лицето съдия по време на мач от първенството на страната. Нападателят на Персива Вамена - Пиетер Румаропен получи наказанието от Дисциплинарната комисия на футболната асоциация на Индонезия, която изгледа видеозапис на инцидента и получи доклада на рефера. 

Румаропен нападна съдията в гръб и го повали с удар в лицето. Причина за инцидента стана отсъдена дузпа осем минути преди края на двубоя. Мачът бе спрян за 10 минути, след като реферът се оказа с кръв по фланелката и трябваше да получи медицинска помощ. Играчът получи червен картон.

Ето и видео със ситуацията:

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА