Last news in Fakti

25 Април, 2013 11:27 1 371 0

Милиев се "изцепи" преди Вечното дерби

  • милиев-
  • домакин-
  • цска-
  • вечно дерби
Милиев се "изцепи" преди Вечното дерби - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Левски Йордан Милиев вярва, че отборът може да победи ЦСКА и с домакина, ако се наложи. Вечното дерби на България е в събота.

"И домакина Божката да пуснат, съм сигурен, че ще дадем всичко от себе си и ще победим. Във вечното дерби формата не е от значение. Ще видим в събота", заяви бранителят, цитиран от "Меридиан Мач".
 
"Вече съм по-добре. Срещу Локо (Сф) ми беше много тежко. В края на мача изпитвах сериозни затруднения, защото един месец не бях тренирал нормално заради травмата. Постепенно обаче стабилизирам състоянието си", добави Милиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА