Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 10:30 1 981 5

Джейк Пол отново хвърли ръкавицата към Конър МакГрегор

  • конър макгрегор-
  • джейк пол

Той иска да се боксират и то в Ирландия

Джейк Пол отново хвърли ръкавицата към Конър МакГрегор - 1
Снимка: БГНЕС

Джейк Пол продължава с успешната стратегия да предизвиква бивши и настоящи величия от бойните спортове, за да изгради името си на успешен боец и на още по-успешен бизнесмен. Днес той отново предизвика на боксов двубой MMA легендата Конър МакГрегор, като дори му предложи това да се състои в родната му Ирландия.

Младият американец признава, че е направил първите си стъпки в бокса, именно защото „Прословутия“ го е мотивирал още през 2017 г., цитиран от британски медии.

Той иска да организира срещата на територията на ирландеца, защото само така би могъл да му отнеме статута на легенда.

Двамата през годините се доказаха, като едни от най-продаваните бойци на планетата и определено един подобен сблъсък би генерирал десетки милиони, които да си поделят.

МакГрегор междувременно не се е бил от 10 юли 2021 г. насам, когато счупи крака си в битката с Дъстин Порие на UFC 264, а Пол спечели с нокаут втория си мач с Тайрън Уудли на 18 декември 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.